Smaakvol door de juiste fruitselectie

De ene appel is de andere niet. Na twintig jaar sap maken, kan de familie Van Kempen naar eer en geweten zeggen dat ze de weg weten. Ze weten waar en welke sinaasappels het lekkerste zijn, welke appelrassen ze kunnen combineren en wanneer ze de druiven en tomaten moeten laten plukken. Een kwestie van kennis en ervaring. Dat proeven uw gasten!

Nog geen keuze kunnen maken?

Een proefpakket met 5 verschillende fruitsappen. Sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn echt puur. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen. (met uitzondering van een snufje zeezout aan het tomatensap)

Het proefpakket is samengesteld uit de volgende smaken;
Appelsap, Druivensap Rood, Sinaasappelsap, Tomatensap en Appel Peer.

De historie van Van Kempen Fruitsappen

Het is de binnenkant die telt. De familie Van Kempen wil én kan niet anders denken. Toen ze in 1993 hun eerste appelsap op de markt brachten niet, en anno nu nog steeds niet. Fruittelers van huis uit, met een enorme liefde voor moeder natuur en de Hollandse grond.

Het eerste appelsap van fruittelerfamilie Van Kempen ontstond uit noodzaak en toeval. We schrijven 1993. Jan en Lenie verbazen zich wederom over de smaak van appelsap uit de supermarkt en in de horeca. Compleet anders dan het sap dat ze wel eens van hun eigen appels persen. Ze besluiten hun eigen sap op de markt te brengen.

Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimaal gebruik.
Ik ga akkoord!
nl_NL