Close
Slide 1
Charity day 26 oktober 2021
Slide 1

€ 30.000
voor medische
kindprojecten

Slide 1

Gastoptreden
Shirma Rouse
ZO! Gospel Choir

Slide 2
Supporting the future
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

TheDutch4Kids – supporting the future

We zijn een onafhankelijke stichting die activiteiten organiseert rondom golfbaan the Dutch met het doel geld in te zamelen voor projecten om kinderen een betere toekomst te bieden. We kiezen hierbij bewust voor ondersteuning van stichtingen die een aantoonbare kwaliteit, stabiliteit en professionaliteit bezitten. In samenwerking met deze gerenommeerde stichtingen, worden de opbrengsten aangewend voor kansrijke  projecten.

 

De jaarlijkse Charity Day in oktober, is het hoogtepunt van het jaar. Op golfbaan The Dutch wordt deze spectaculaire Charity Day georganiseerd inclusief veiling en loterij om geld op te halen voor deze mooie kansrijke projecten.   

 

Wilt u ons steunen?

Onze ambassadeurs

Deelnemer Charity Day

“Een dag golfen op The Dutch met vrienden of relaties is sowieso al veel waard. En als je dat met een beperkte extra bijdrage kunt combineren met het verbeteren van de toekomst van minder bedeelde kinderen, waar op de wereld ook, sla je twee vliegen in 1 klap: wie wil dat niet?”

Phil Helsby, The Dutch

“TheDutch4Kids Charity Day is op onze agenda een van de hoogtepunten van het jaar.

Een heel bijzondere dag.” 

Nieuws

Het programma is rond voor de Charity Day op 26 oktober a.s. Tijdens het diner met sterrenchefs is er een bijzonder gastoptreden

Jaarlijks organiseert TheDutch4Kids diverse activiteiten rondom golf met als doel geld in te zamelen voor kansarme en hulpbehoevende kinderen in de wereld.

Activiteiten

Partnerstichtingen